10.000 euro costă, anul acesta, spălarea mașinilor Consiliului Județean

Consiliul Județean Cluj caută firmă care să asigure servicii de spălare autoturisme până la sfârșitul anului. Valoarea estimată a acestei achiziții este de 51.240 lei, fără TVA (peste 10.600 euro) pentru tot anul 2020. Contractul cu firma câștigătoare va fi valabil din momentul semnării până la finalul anului. Parcul auto al Consiliului Județean este format din 28 de autovehicule, după cum urmează: 5 autoturisme, 10 autoturisme și autoutilitare de teren, 7 autoutilitare mici (Dacia Logan Van, Opel Combo și Volkswagen Caddy), 4 autoutilitare mari și 2 microbuze transport persoane.

„Operațiile de spălare exterioară și curățare interioară ce fac prezentul proceduri de achiziție se vor realiza în conformitate cu procedurile tehnologice, normele de timp și condițiile de calitate impuse de producătorul autoturismului”, scrie în caietul de sarcini.

Prestatorul trebuie să facă dovada că dispune (proprietate, chirie, colaborare sau altele) de o spălătorie auto care să fie situată în apropierea sediului instituției de pe Calea Dorobanților nr. 106 (la o distanță de maxim 5 kilometri). De asemenea, prestatorul trebuie să asigure servicii de spălare în zilele lucrătoare de luni până vineri, între orele 07.00 – 17.00. Trebuie să presteze serviciul de spălătorie în hale special amenajate pentru această operațiune, dotate cu cel puțin două posturi de spălare (dotare minimă: aparat de spălat cu presiune cu apă rece/caldă și aspiratoare profesionale) și spațiu de parcare. Timpul de execuție al serviciului trebuie să fie de maxim 30 de minute.

Potrivit caietului de sarcini, prestatorul de servicii trebuie să pună la dispoziție beneficiarului un spațiu decent de așteptare dotat cel puțin cu o masă și scaun.

Adauga comentariu